Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Intézményünk

                            "Keresem minden gyermek                                  

                   Sajátos titkát és azt kérdezem:

           Hogyan segíthetném abban, hogy önmaga lehessen?"                       

                                                                        Csíkszentmihályi Mihály

                                                                                                      erdélyi pedagógus

 

Óvodánk Újpest első óvodái közé tartozik, több mint 70 éve működő intézmény. A hangulatos épület eredetileg is óvodának épült. Az intézmény részét képezi az 1200 m2 csendes, gondozott udvar. A kert felső és alsó része közötti szintkülönbség télen szánkózásra, és egész évben az összetettebb mozgások gyakorlására is alkalmas. Óriási fák, bokrok és virágok között természetes anyagból készült mászókák, csúszdák, homokozók adnak lehetőséget a változatos mozgásra, játékra. A betonozott udvarrészen kerékpározni, rollerezni lehet.

 Megközelítése, elérhetősége nagyon jó.

 

2013. szeptember 1 - től hivatalos nevünk:

ARANYALMA ÓVODA - KERTVÁROSI TAGÓVODA

Az Aranyalma Óvodában a családi nevelésre alapozva olyan óvodai élet megszervezése a célunk, ahol a gyermekek jól érzik magukat és derűs, szeretetteljes légkörben fejlődhetnek. Az örömteli, szabad játék elsődlegességét valljuk,tevékenységekben, élményekben gazdag, sokszínű, tartalmas óvodai élet megteremtésére törekszünk. Kiemelt fontosságot tulajdonítunk a mozgásfejlesztésnek, illetve a differenciált egyéni fejlesztésnek.

 

Cikkek

Különös közzétételi lista

2016.10.02

A kormány 229/2012.(VIII.28.) kormányrendelete a nemzeti köznevelésről szóló törvény végrehajtásáról 23.§ értelmében az alábbi adatokat tesszük közzé:

 

Csoportjaink

2016.09.01

Az óvoda öt csoporttal működik, melyeket igyekszünk azonos életkor szerint szervezni. Ez azonban módosulhat a jelentkező gyerekek életkorától függően. A szobák különböző méretűek, belső kialakításukkal és a rugalmas napirenddel folyamatos játéklehetőséget biztosítunk a gyerekek számára. Egy csoportba 24 - 25 gyermek jár.